REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Buřty na pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uzenina zase trošku jinak upravená, s kečupem, hořčicí a černým pivem.


Ingredience:
Pro 5 osob:
5 ksbuřtů (libových telecích párků, klobásek)
2 kscibule
1 kssklenice černého piva
kremžská hořčice
plnotučná hořčice
kečup

Postup:

1. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka
2. Buřty podélně nařízneme, jednu půli natřeme plnotučnou hořčicí, druhou půli kremžskou hořčicí, vložíme cibuli a přitiskneme půlky k sobě
3. Takto upravené buřty vkládáme do zapékací misky, posypeme zbylou cibulí, zakapeme kečupem a podlijeme černým pivem
4. Misku dáme zapéct do vyhřáté trouby asi na 45 minut.

Doporučení:

Podáváme s čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy