REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brusinková omáčka III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Omáčka z brusinek, kečupu a dalších ingrediencí, vhodná k pečeným nebo grilovaným masům. Vhodná je i k masu uzenému.


Ingredience:
200 gsterilovaných brusinek
4 lžícekečupu
1 lžíceworcesterské omáčky
1 lžičkanastrouhané pomerančové kůry
šťáva z 1/2 pomeranče
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Sterilované brusinky vložíme do mixéru
2. Přidáme kečup, šťávu i na jemno nastrouhanou kůru z pomeranče, worcester, trochu soli a pepře a vše rozmixujeme na hladkou omáčku
3. Pak podle potřeby ji dochutíme solí i pepřem a necháme vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy