REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bretaňský salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z uvařených fazolí a nudliček uzeniny spojený rajčatovou spojkou.


Ingredience:
Na 1 kg:
250 gbílých fazolí
250 gměkkého salámu
60 grajčatového protlaku
55 gcibule
50 goleje
20 gocta
15 gcukru
15 gsoli
10 ghořčice
5 gworcesterské omáčky
2 gmletého pepře

Postup:

1. Přebrané fazole propláchneme vodou, namočíme do vody a necháme 3 hodiny bobtnat
2. Uvaříme je v téže vodě bez soli doměkka, scedíme je a necháme vychladnout
3. Na kolečka nakrájenou cibuli lehce osmahneme na oleji a přimícháme rajčatový protlak
4. K vychladlým fazolím přidáme na nudličky nakrájenou uzeninu, na oleji podušenou cibuli s rajčatovým protlakem, hořčicí, cukr, ocet, worcesterskou omáčku, mletým pepřem a solí
5. Vše spolu zlehka promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy