REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brambory na bouchačku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V troubě v zapékací misce upečené omyté, ale neoloupané brambory, servírované rozplácnuté pěstí.


Ingredience:
500 gnových brambor
1 lžíceolivového oleje
voda
sůl

Postup:

1. Důkladně očištěné, opláchnuté, okapané, ale neoloupané brambory nasypeme do olejem vymazané zapékací misky, osolíme je a dáme do trouby
2. Pečeme při teplotě 200 °C 30-35 minut
3. Upečené brambory přendáme na prkénko a do každé bouchneme pěstí, pěkně se rozplácnou a tak upravené jed ihned, ještě teplé, podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy