REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový salát s majonézou III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z vařených brambor nakrájených na pravidelné tvary kostiček a zeleninou je spojen ochucenou majonézou.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg:
500 gpředem uvařených, oloupaných brambor
200 gzákladní majonézy
150 gzeleninové směsi do bramborového salátu (zmrazená, upravená)
100 gsterilovaných okurek bez nálevu
50 gcibule
50 ghořčice
22 gocta
13 gcukru
10 gsoli
0,2 gmletého černého pepře

Postup:

1. Předem uvařené a dobře vychladlé brambory nakrájíme na kostičky
2. Přidáme mírně povolenou zmrazenou zeleninovou směs do bramborového salátu, na kostičky nakrájené okurky a na plátky nakrájenou cibuli
3. Vše promícháme s majonézou ochucenou hořčicí, octem, cukrem, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy