REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový salát s majonézou II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Přílohový salát z brambor a zeleniny spojený majonézou.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg:
500 gpředem uvařených, loupaných brambor
250 gzeleninové směsi do bramborového salátu
sterilované, bez nálevu
200 gzákladní majonézy
50 ghořčice
50 gcibule
15 gocta
10 gsoli
10 gcukru
0,2 gmletého černého pepře

Postup:

1. Předem uvařené a dobře vychladlé brambory nakrájíme na kostičky
2. Přidáme okapanou zeleninovou směs pro přípravu bramborového salátu, na kolečka nakrájenou cibuli
3. Vše promícháme s majonézou ochucenou hořčicí, octem, cukrem, mletým pepřem a solí.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy