REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový salát s ledovým salátem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Netradiční přílohový bramborový salát z vařených brambor, ledového salátu, pomeranče, cibule, tatarské omáčky a koření.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
500 guvařených salátových brambor
4 lžícetatarské omáčky Hellmann´s
2 kspomeranče
1 ksmalé červené cibule
1 ksledového salátu
čerstvě podrcený černý pepř
voda
sůl

Postup:

1. Omyté brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v mírně osolené vodě doměkka
2. Ledový salát natrháme nahrubo, z pomerančů odkrojíme slupku až na dužinu, postupně vykrajujeme měsíček za měsíčkem
3. Do mísy dáme uvařené, okapané, prochladlé brambory, přidáme vyfiletovaný pomeranč, nasekanou cibuli a ledový salát
4. V misce smícháme tatarskou omáčku, sůl, pepř a vymačkanou šťávu ze zbytků pomeranče
5. Připravený salát zalijeme tatarkovým dresinkem a dobře promícháme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy