REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bramborový salát s cherry rajčátky, cizrnou a koprem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta chutného bramborového salátu vhodného k zařazení do vánočního menu. Hodí se jak ke smažené rybě, tak i k jiným masům uprvaným smažením.


Ingredience:
Rozpis na 4 poce:
400 gmalých salátových brambor
100 gčervených cherry rajčátek
100 gžlutých cherry rajčátek
100 guvařené cizrny
4 lžícemajonézy Hellmann´s ORIGINÁL
1 lžíceHellmann´s Gurmánské hořčice
1 lžíceocta
1 ksšalotky
čerstvě drcený pepř
čerstvý kopr
voda
sůl

Postup:

1. Brambory očistíme a uvaříme ve slupce v osolené vodě, scedíme, necháme vychladit 2. Připravené brambory nakrájíme na větší kusy, dáme do mísy a přidáme cizrnu a na půlky nakrájená rajčátka
3. Majonézu smícháme s hořčicí, octem, solí, pepřem a nasekanou šalotkou
4. Vše opatrně promícháme, necháme odležet v lednici a pak servírujeme ozdobené nasekaným koprem.

Příprava cizrny:
1. Cizrnu namočíme a necháme přes noc nabobtnat, druhý den ji uvaříme ve vodě, kde byla cizrna namočená, doměkka
2. Uvařenou cizrnu slijeme, propláchneme a necháme okapat

Poznámka:

Zdroj: www.hellmanns.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy