Několik druhů zeleniny nakrájené na tenké nudličky. Smíchané s teplým, na kousky nakrájeným steakem, a zakápnuté Americkým dressingem.
Ingredience:
500 g | zadního hovězího (steaků) |
5 lžic | SPAK Amerického dressingu |
3 ks | papriky |
3 ks | rajčat |
1/4 ks | hlávky zelí |
petrželka na ozdobení | |
citrónová šťáva | |
drcený pepř | |
cibule | |
olej | |
sůl |
Postup:
1. Steaky omyjeme, zlehka opepříme a dáme na rozehřátou pánev s olejem – opékáme z každé strany 4 až 7 minut, podle toho jak propečený máme rádi
2. Maso vyjmeme, osolíme a dáme odpočinout
3. Mezitím si připravíme zeleninu – vše nakrájíme na tenké nudličky
4. Smícháme s teplým, na kousky nakrájeným steakem, a zakápneme SPAK Americkým dressingem
5. Na závěr dochutíme solí, citrónovou šťávou a petrželkou.
Podáváme s topinkou nebo pečivem.
Poznámka:Zdroj: SPAK Foods s.r.o.