REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bavorské závitky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky hovězí roštěné potřené bramborovou směsí, svinuté do závitků a upečené v alobalu doměkka.


Ingredience:
400 ghovězí roštěné
200 guzeného boku
200 goloupaných brambor
50 gsterilované okurky
40 gcibule
1 ksvejce
sekaná petrželka
mletý pepř
olej na smažení
voda
sůl

Postup:

1. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, slijeme je, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky
2. Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájený uzený bok a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené okurky, brambory, hrst nadrobno nasekané petrželky, zahustíme rozšlehaným vejcem a promícháme
3. Plátky masa zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe bramborovou směsí, svineme, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 170 °C doměkka (asi 90 minut).

Doporučení:

Podáváme s čerstvou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy