REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Barevný salát z grilované zeleniny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký salát připravený z několika druhů grilované zeleniny naložené v oleji, grilovacím koření a drceném pepři. Přelitý Bylinkovým dressingem.


Ingredience:
0.5 kgmenších brambor
1 skleničkaSPAK Bylinkového dressingu
3 ksbarevné papriky
1 kslilku
další zelenina podle chuti (cuketa, rajčata, brokolice)
petrželka a různé bylinky na ozdobu
grilovací koření
drcený pepř
olej
sůl

Postup:

1. Brambory a ostatní zeleninu nakrájíme na větší kousky
2. Smícháme s 3 lžícemi oleje, solí, kořením a pepřem
3. Rozprostřeme do větší zapékací mísy a dáme na asi 10 až 15 minut pod gril, občas zeleninovou směs promícháme
4. Hotový salát posypeme petrželkou a bylinkami.

Doporučení:

Podáváme horký se SPAK Bylinkovým dressingem buď jako lehké zeleninové jídlo, nebo jako velmi chutnou přílohu k masu či sýru.

Poznámka:

Zdroj: SPAK Foods s.r.o.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy