REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Barevná čočka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nezahuštěná příloha z vařené zelené čočky s restovanou červenou paprikou a jarní cibulkou. Lehce okyselená, opepřená a osolená.


Ingredience:
500 gvařené čočky
2 ksjarní cibule i s natí
1 ksčervené papriky
pepř
ocet
olej
sůl

Postup:

1. Na oleji v prostorné pánvi podusíme nakrájenou cibuli i s natí a drobně nakrájenou červenou papriku
2. Když je zelenina měkká, vmícháme uvařenou čočku a necháme prohřát
3. Ochutíme octem, solí, pepřem.

Doporučení:

Podáváme k uzenému masu, klobáse, volskému oku…

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy