Další slavnostní menu pro inspiraci. Slavnostní tabule připravená na počest nové(ho) Ing., Mgr., …
Aperitiv:
Cinzano bitter s citrónem
bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..
Polévka:
Kuřecí vývar z drůbeže s celestýnskými nudlemi
bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..
Hlavní chod:
Svíčkové řezy s drůbežími játry, smažené bramborové hranolky, míchaný salát
červené víno: Rulandské červené, oblast …… , ročník …
Dezert:
Tažený jablečný závin se šlehačkou
sekt (demi-sec) a káva
Digestiv:
Martell VSOP
Poznámka redakce:
Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!