REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Promoční menu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další slavnostní menu pro inspiraci. Slavnostní tabule připravená na počest nové(ho) Ing., Mgr., …


Aperitiv:

Cinzano bitter s citrónem

Předkrm:

Papriky plněné sýrovou pěnou

bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Kuřecí vývar z drůbeže s celestýnskými nudlemi

bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Svíčkové řezy s drůbežími játry, smažené bramborové hranolky, míchaný salát

červené víno: Rulandské červené, oblast …… , ročník …

Dezert:

Tažený jablečný závin se šlehačkou

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Martell VSOP

Poznámka redakce:

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy