REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Promoční menu I.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Metropol bitter s citrónem

Předkrm:

Plněná rajčátka servírovaná s bílým pečivem

bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Hovězí vývar (Conzommé – konzomé) s domácími nudlemi

bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Pstruh na grilu, vařené brambory sypané zelenou petrželkou

bílé víno: Rýnský ryzlink, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Kiwi řezy

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Martell VSOP

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy