REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Novoroční menu I.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menu – předem domluvený jídelní lístek. Menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Humrový koktejl

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Zimní čočková polévka s rýží

bílé víno: Veltlínské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Pečený rostbíf s tvarohovou remuládou, bramborové dukátky

víno růžové Grácie, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Ořechový dort, ovoce (jablka, broskve, pomeranče, banány …)

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Remy Martin VSOP, Bols Advocat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy