REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Novoroční menu II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

… menu se sestavuje podle gastronomických pravidel, která byla vytvořena především s ohledem na chuťovou stránku kombinace jídel a nápojů. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Martini bianco s citrónem

Předkrm:

Uzený jazyk v aspiku

bílé víno: Rulandské bílé, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Hovězí vývar s masovou rýží

bílé víno: Rulandské bílé, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Telecí medailónky se sýrem a šunkou, smažené bramborové krokety

bílé víno: Rulandské bílé, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Sacher dort, ovoce (jablka, broskve, pomeranče, banány …)

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Vodka, Kávový likér

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy