REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťavnatý krůtí kebab

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jde o rolky z krůtího masa ochucené Podravkou, zamotané spolu s pancettou, nakrájené na kolečka, ty pak proložené bobkovými listy, ve formě špízů opečené na kontaktním grilu, servírované se zeleninovým salátem.


Rozpis na 4 porce:

  • 4 ks plátky krůtího masa
  • 120 g pancetty – plátky
  • Podravka grill klasic
  • bobkové listy
  • jehla na špízy
  • sůl
  • Na salát: rajče, paprika, mrkev, cuketa, olivový olej, sůl

Krůtí maso naklepeme, nejlépe přes fólii, okořeníme Podravkou, poklademe plátky pancetty, zamotáme, pak nakrájíme na 2 cm silná kolečka. Postupně napichujeme kolečka rolády, prokládáme bobkovými listy. Špízy opékáme na grilu s každé strany 6 minut, potíráme olivovým olejem. Hotové kebaby servírujeme ozdobené salátem.

Příprava salátu: Všechnu zeleninu na salát nakrájíme na malé kostičky, promícháme, pokapeme olivovým olejem, osolíme, zamícháme.

Suroviny na recept nakoupíte na www.podravka-eshop.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy