REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené

Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku

Umletý povařený kořínek smíchaný s cibulí a další zeleninou, vejci, strouhankou, zapečený v troubě.

Kůzle pečené

Kůzlečí zadek (nebo jiné vhodné kůzlečí maso) opečený na másle, podlitý vodou a dopečený do červena.

Kůzlečí kapsa

Z kůzlečí kýty nebo boku plněná kapsa vejci, anglickou slaninou a dalšími ingrediencemi.

Kůzlečí roláda

Vykostěný kůzlečí předek zatočený do rolády, plněný masovou směsí, upečený dozlatova.

Nadívaný kůzlečí bok

Bok z kůzlete naříznutý, osolený, naditý směsí z orestovaných drobů, nasekané petrželky, vajec, v mléce máčených rohlíků a koření, upečený v troubě doměkka, občas přelitý mlékem.

Pečená kýta z kůzlete na hořčici se žemlovou nádivkou

Marinovaná kýta z kůzlete, zprudka opečená, pak naditá tradiční rohlíkovou nádivkou a upečená v troubě velmi pozvolna, 4-6 hodin.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy