REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené

Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku

Umletý povařený kořínek smíchaný s cibulí a další zeleninou, vejci, strouhankou, zapečený v troubě.

Kůzle pečené

Kůzlečí zadek (nebo jiné vhodné kůzlečí maso) opečený na másle, podlitý vodou a dopečený do červena.

Kůzlečí kapsa

Z kůzlečí kýty nebo boku plněná kapsa vejci, anglickou slaninou a dalšími ingrediencemi.

Kůzlečí roláda

Vykostěný kůzlečí předek zatočený do rolády, plněný masovou směsí, upečený dozlatova.

Nadívaný kůzlečí bok

Bok z kůzlete naříznutý, osolený, naditý směsí z orestovaných drobů, nasekané petrželky, vajec, v mléce máčených rohlíků a koření, upečený v troubě doměkka, občas přelitý mlékem.

Pečená kýta z kůzlete na hořčici se žemlovou nádivkou

Marinovaná kýta z kůzlete, zprudka opečená, pak naditá tradiční rohlíkovou nádivkou a upečená v troubě velmi pozvolna, 4-6 hodin.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.