REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umletý povařený kořínek smíchaný s cibulí a další zeleninou, vejci, strouhankou, zapečený v troubě.


Ingredience:
1 kskořínku
1 kscibule
1 ksmenší petržele
2 ksvejce
1/2 ksmenšího celeru
50 gmásla
trochu strouhanky
sůl
máslo na vymazání pekáče
voda na uvaření masa a zeleniny

Postup:

1. Ve slané vodě uvaříme doměkka kořínek se zeleninou
2. Vše umeleme na masovém strojku včetně oloupané cibule
3. Do směsi přidáme vejce, trochu strouhanky, okořeníme mletým černým pepřem, ještě trochu osolíme
4. Máslem vymažeme pekáč, poklademe směsí a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 200 °C.

Doporučení:

Servírujeme s vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy