tatarky
Domácí tatarská omáčka
Z majonézy, hořčice Bornier, cibule, worchesterské omáčky, okurky, petrželky, olivového oleje a soli připravená chutná domácí tatarka.
Jednoduchá tatarská omáčka
Tatarka umíchaná z majonézy, citrónové šťávy, ustrouhaného jablka, cukru …
Tatarská omáčka
Základní recept na klasickou omáčku.
Tatarská omáčka – speciál
Studená majonézová omáčka hustší konzistence, s pikantní vložkou z jemně rozsekané směsi zeleninové přísady.
Tatarská omáčka – základní
Studená omáčka zahoustlé konzistence, krémové barvy s jemně rozptýlenou vložkou z okurek a cibule.
Vylepšená tatarská omáčka
Tatarka s vložkou sterilovaných hříbků a okurky, cibule, petrželky, sardelky, kapary a kůry z dobře omytého citrónu.
reklama