REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jednoduchá tatarská omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tatarka umíchaná z majonézy, citrónové šťávy, ustrouhaného jablka, cukru …


Ingredience:
1 menší balenímajonézy
1 ksmenší okurky
1 ksjablka
trochu cibule
šťáva z citrónu
cukr
pepř

Postup:

1. Omyté, okapané jablko nastrouháme
2. Majonézu dáme do misky, přisypeme k ní nadrobno usekanou okurku, cibuli, jemně nakrouhané jablko, citrónovou šťávu, pepř a trochu cukru
3. Vše dobře spojíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy