REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karamelový likér

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Likér ze „Salka“, neslazeného kondenzovaného mléka a rumu, s chutí a vůní po karamelu.


Ingredience:
1 plechovkaSalka
1 ksneslazeného kondenzovaného mléka
0,5 lrumu

Postup:

1. Mléko Salko vaříme v konzervě, ponořené ve vodě, 1 hodinu
2. Po vychladnutí plechovku otevřeme, obsah smícháme s rumem a neslazeným mlékem
3. Důkladně vše rozmixujeme, nalijeme do lahví, podáváme chlazené.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy