REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zelné čatní

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakrájené zelí na krátké nudličky, podušené na orestované cibulce spolu s chilli papričkami a česnekem, ochucené nastrouhaným kokosem, mletým zázvorem a solí.


Ingredience:
3 ksstroužky česneku
2 kszelené chilli papričky
1 ksvětšího zelí
1 kscibule
1 lžícenastrouhaného kokosu
1 lžičkamletého zázvoru
olej
sůl

Postup:

1. Zelí si očistíme, zbavíme košťálu a nakrájíme na krátké nudličky, 2. Pak si nakrájíme oloupanou cibuli na jemno, omyté chilli papričky na tenká kolečka a oloupaný česnek prolisujeme
3. Na pánvi si rozehřejeme olej, vložíme chilli papričky, cibuli, česnek a osmahneme do hněda
4. Poté přidáme zelí a zázvor, dobře promícháme a na mírném ohni pod pokličkou dusíme asi 20 minut
5. Pak přidáme nastrouhaný kokos a sůl, opět dobře promícháme a společně dusíme dalších 5 minut
6. Hotové čatní můžeme podávat teplé nebo studené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy