REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninový frutamín

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka plná zeleniny, servírovaná posypaná hoblinkami parmazánu.


Ingredience:
250 mlminerální vody bez příchutě
400 grajčat
2 lžíceolivového oleje
2 kapkyworcesterské omáčky
2 ksplátků bílého toastového chleba
2 ksmasitých červených paprik
2 kszelených špičatých paprik
2 ksstonků řapíkatého celeru
2 ksčesneku
1 kscibule
1 ksvětvičky čerstvého tymiánu
šťáva z 1 citronu
mletý pepř
sůl
Na posypání:
2 lžícehoblinek parmazánu

Postup:

1. Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do mixéru
2. Zalijeme minerálkou, olejem a citronovou šťávou
3. Přidáme tymián, sůl, mletý pepř, worcesterovou omáčku, plátky toastového chleba bez kůrky a vše rozmixujeme dohladka
4. Podáváme posypané hoblinkami parmazánu s opečeným toastovým chlebem potřeným česnekem a ozdobíme celerovou nebo petrželovou natí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy