REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapékané maso s rýží a zelím

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso zapečené s rýží a kysaným zelím podle bezlepkové diety.


Ingredience:
800 ksplátků vepřové kýty
1 kszakysané smetany
1 kscibule
1 kssklenice kysaného zelí
2 dlmléka
250 grýže naturel
olej

Postup:

1. Plátky masa naklepeme a lehce osolíme
2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a na troše oleje osmahneme, přidáme plátky masa a podusíme do poloměkka 3. Rýži uvaříme podle návodu na obalu
4. Do menšího vyššího pekáče vymazaného olejem dáme rýži, na ni scezené zelí, plátky masa a nahoru znovu rýži, šťávu z dušení masa nalijeme na vrstvu masa
5. Vše zalijeme kysanou smetanou rozmíchanou s mlékem, dáme zapéct do vyhřáté trouby asi na 30 minut na 200 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy