REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zapečené rybí filé s lečem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené porce filé naskládané do zapékací misky, zalité hustším lečem s kečupem, pokladené plátky eidamu a zapečené v troubě.


Ingredience:
4 ksporce rybího filé
4 ksplátků eidamu
400 gsterilizovaného leča
40 goleje
4 lžíce kečupu
hladká mouka
sůl

Postup:

1. Rybí filé si opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme hladkou moukou
2. Na pánvi si rozehřejeme olej a porce filé zvolna opečeme z obou stran
3. V kastrůlku si zahřejeme lečo, které odpaříme do hustoty řidší kaše a pak promícháme s kečupem
4. Opečené filé naskládáme do olejem vytřené zapékací misky, přelijeme lečem a pokladem plátky eidamu
5. Potom zapékací misku vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a zapečeme, dokud se sýr neroztaví
6. Zapečené filé s lečem servírujeme teplé například s vařenými brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy