REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vinná klobása opečená na pánvi na oleji

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na oleji opečené porce vinné klobásy zatočené do tvaru šneků, zajištěné špejlemi, poprášené hladkou moukou.


Ingredience:
500 gvinné klobásy
50 ghladké mouky
olej na smažení
špejle

Postup:

1. Vinné klobásy rozdělíme na 8 dílů, každý stočíme do závitku a spíchneme špejlemi, aby se při pečení nerozvinuly
2. Klobáskové šneky obalíme v hladké mouce (stačí je moukou jen poprášit)
3. Pozvolna opékáme z obou stran, teplé ihned podáváme, nebo je chvíli můžeme uchovat v troubě zahřáté na menší teplotu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy