REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové nudličky s hříbky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nudličky z věpřové kýty orestované na pánvi na oleji, podušené spolu s houbami, paprikou a pórkem doměkka. Směs na závěr ochucená omáčkou Teriyaky a utřeným česnekem.


Ingredience:
500 gvepřové kýty
300 ghříbků (smrkový, hnědý, dubový)
2 ksstroužky česneku
1 ksčervené masité papriky
1 kspórku
2 lžíceomáčky Teriyaky
voda
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky
2. V pánvi rozpálíme olej, přidáme nudličky masa, osolíme, opepříme, za občasného míchání restujeme 10 minut
3. Přidáme plátky hub, proužky papriky, kolečka pórku, mírně podlijeme vodou, pod pokličkou dusíme 10 minut
4. Směs na závěr ochutíme omáčkou Teriyaky, utřeným česnekem, případně dosolíme, opepříme.

Doporučení:

Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy