REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařený chřest

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní recept na vařený chřest. Chutná k šunce, steakům, omeletám nebo bramborám, v polévce nebo zapékaný.


Ingredience:
200 gchřestu
10 gmásla
0,5 l vody
trochu cukru
sůl

Postup:

1. Chřest oloupeme
2. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků 3. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru a másla 15 minut.

Doporučení:

Teplé omáčky k vařenému chřestu: Omáčka z oříškového másla, Kerblíková omáčka s mandlemi.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy