REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaření pudinku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Základní recept na přípravu mnoha druhů pudinků z prášku.


Ingredience:
1 sáčekpudinku v prášku (38-40 g)
0,5 lmléka
2 lžícecukru

Postup:

1. Polovinu mléka dáme vařit, v druhé polovině studeného mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr
2. Jakmile přivedeme mléko k varu, za stálého míchání přilijeme studené mléko s pudinkem
3. Mícháme tak dlouho, až pudink přivedeme k varu a vaříme cca 1-2 minuty
4. Pudink sundáme z tepla a dále zpracováváme dle příslušných receptur.

Doporučení:

Nezapomeňte, že hotový pudink je určený k rychlé spotřebě!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy