REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vajíčková lahůdková pomazánka na pečivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z vařených vajec, tvarůžků, cibulky, másla a hořčice, podávaná na plátcích čerstvého tmavého pečiva.


Ingredience:
150 gmásla
8 ksplátků tmavého pečiva
6 ksnatvrdo vařených vajec
6 kskoleček tvarůžků
1 kscibulky s natí
2 lžíceplnotučné hořčice
rajčata
sůl

Postup:

1. Tvarůžky pomeleme s natvrdo uvařenými, oloupanými vejci
2. Přidáme změklé máslo, na drobno nakrájenou cibulku, plnotučnou hořčici, vše dobře promícháme a podle potřeby osolíme
3. Mažeme na plátky tmavého pečiva, zdobíme dílky rajčat a na drobno nasekanou cibulovou natí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy