REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Uzené maso pana šenkýře

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nudličky uzeného zprudka opečené, pak podušené spolu s lečem, servírované nejlépe s dušenou rýží nebo vařeným bramborem.


Ingredience:
500 guzené krkovice
300 gsterilovaného leča
1 dclsvětlého piva
1 kscibule
mletá červená paprika
worcesterská omáčka
mletý černý pepř
olej
sůl

Postup:

1. Uzené maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji
2. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a osmažíme ji
3. Pokrm zalijeme lečem, nalijeme pivo a vše přivedeme k varu, zaprášíme červenou paprikou, opepříme, podle potřeby přisolíme, dochutíme worcesterskou omáčkou, a po chvíli sundáme ze zdroje tepla
4. Podáváme z dušenou rýží nebo vařeným bramborem.

Poznámka:

Recept nám poslal Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy