REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohové nočky s pažitkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ve slané vodě uvařené noky vhodné jako příloha k masu či zelenině.


Ingredience:
250 gmásla
130 gtvarohu
40 ghrubé mouky
2 ksbílky
1 ksžloutku
1 lžícepažitky
voda
sůl

Postup:

1. Máslo utřeme se žloutkem a solí, přidáme prolisovaný tvaroh a prosátou hrubou mouku
2. Zvolna vmícháme dobře ušlehaný sníh z bílků a nadrobno usekanou pažitku
3. Z těsta vykrajujeme nočky, které zavaříme do osolené vody, vaříme 3-4 minuty podle velikosti.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy