REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohová majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka vhodná jako příloha k vařeným a pečeným masům a rybám.


Ingredience:
250 gměkkého tvarohu
120 gzákladní majonézy
2 lžícerajského protlaku
1/2 kscitrónu
špetka sladké mleté papriky
cukr
sůl

Postup:

1. Základní majonézu podle chuti osolíme, osladíme a zakápneme citrónem
2. Přidáme prolisovaný tvaroh (tvaroh prolisujeme pomocí sítka s malými oky nebo přes čistou plátěnou hadru) smíchaný s kečupem a omáčku okořeníme sladkou paprikou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy