REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Truffle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Čokoládové bonbóny: Čokoláda rozehřátá ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě smíchaná s kakaem a rumem, vytvarovaná do kuliček obalených v kakaovém prášku.


Ingredience:
400 gčokolády na vaření
150 gmoučkového cukru
150 gmásla
3 lžícekakaa
1 lžícerumu
kakao na obalení

Postup:

1. Ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě necháme čokoládu povolit
2. Změklé máslo vyšleháme do pěny spolu s cukrem
3. Přidáme roztavenou čokoládu, kakao a rum
4. Směs promícháme, necháme vychladnout
5. Z vychladlé směsi tvarujeme kuličky, které ještě obalíme v kakaovém prášku.

Poznámka:

Vodní lázeň – Nádobu s pokrmem vložíme do hrnce do poloviny naplněného horkou vodou, kterou udržujeme těsně pod bodem varu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy