REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tresčí játra na topince

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Konzervovaná játra z tresky ochucená citronovou šťávou, podávaná na topinkách. Vhodný pokrm pro těhotné a kojící maminky.


Ingredience:
1 konzervatresčích jater
1 kscitrónu
1 kscibule
tmavý chlén nebo Knäckebrot

Postup:

1. Tmavý chléb nebo Knäckebrot opečeme po obou stranách na oleji konzervy z tresčích jater
2. Topinky obložíme plátky jater, kolečky cibule a vše zakápneme citronovou šťávou
3. Skvěle se hodí jako svačinka k teplému čaji.

Doporučení:

Více o zdravé stravě maminek najdete zde: Výživa těhotné a kojící ženy.

Poznámka:

Vitamín A,D

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy