REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tresčí játra na toastovém chlebu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Toastový chléb potřený máslem, obložený plátky tresčích jater a kolečky citrónu, ozdobený snítky petrželky. Svačina vhodná pro těhotné a kojící ženy.


Ingredience:
1 konzervatresčích jater v oleji
2 lžícemírně povoleného másla
1 kscitrónu
toastový chléb
snítky petrželky na ozdobu

Postup:

1. Játra vyjmeme z konzervy a necháme okapat, pak je nakrájíme na plátky
2. Povoleným máslem potřeme toastový chléb
3. Plátky pečiva pak obložíme tresčími játry a ozdobíme kolečky citrónu a snítky petrželky.

Doporučení:

Kdo má rád, může si toastový chléb opéci. Také kolečka cibule dodají tomuto pokrmu další úroveň chutí. Já si je ještě dochucuji pepřem.

Poznámka:

Vitamíny A,DVíce o zdravé stravě maminek najdete zde: Výživa těhotné a kojící ženy.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy