Tousty obložené směsí z tuňákového krému Rio Mare Paté, papriky, okurky, citrónu, kopru a bílého pepře.
Ingredience:
400 g | toustového chleba |
125 g | tuňákového krému Rio Mare Paté |
100 g | masité papriky |
100 g | okurky |
30 g | okurkové mřížky |
5 g | citronové šťávy |
5 g | čerstvého kopru |
5 g | bílého pepře |
Postup:
1. Do misky vložíme na malé kostičky nakrájenou papriku a okurku
2. Přidáme tuňákový krém Rio Mare Paté, citrón, nasekaný kopr, bílý pepř a vše důkladně promícháme
3. Ořízneme okraje u toustového chleba a na první plátek klademe směs a vložíme druhý plátek, vytvarujeme do čtverce, přepůlíme nožem a servírujeme na talíř
4. Dozdobíme okurkovou mřížkou.
Recept, který vyhrál 1. místo v roce 2013 na soutěži Svačinka roku s Rio Mare, autorka receptu je Lucie Hlaváčková, ze Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Městec Králové.