REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tostadas de ceviche

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Malé fritované tortilly obložené salátem z kousků krevet, avokáda, zeleniny a dalších ingrediencí.


Ingredience:
1 balenítostadas cevicheras (fritované malé tortllly)
1 baleníkrevet
4 ksdlouhé červené chilli papričky
2 ksavokáda
2 ksrajčat
2 ksčervené cibule
1 svazeklistů zeleného koriandru
1 svazekředkviček
olivový olej
limetky
pepř
sůl

Postup:

1. Krevety nakrájíme na kostičky, osolíme a pokapeme limetkovou šťávou, necháme nejméně 3 hodiny odležet
2. Veškerou zeleninu nakrájíme nadrobno, rovněž vypeckovaná avokáda, bylinky nasekáme, všechny suroviny spolu promícháme
3. Do směsi zamícháme odleželé kostičky krevet, pokrm opepříme, osolíme a nakonec pokapeme olivovým olejem, nandáme na fritované tortilly
4. Podáváme jako studený předkrm spolu s měsíčky limetek.

Poznámka:

Recept na fritované malé tortilly najdete zde: Tostadas.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy