Malé fritované tortilly obložené salátem z kousků krevet, avokáda, zeleniny a dalších ingrediencí.
Ingredience:
1 balení | tostadas cevicheras (fritované malé tortllly) |
1 balení | krevet |
4 ks | dlouhé červené chilli papričky |
2 ks | avokáda |
2 ks | rajčat |
2 ks | červené cibule |
1 svazek | listů zeleného koriandru |
1 svazek | ředkviček |
olivový olej | |
limetky | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Krevety nakrájíme na kostičky, osolíme a pokapeme limetkovou šťávou, necháme nejméně 3 hodiny odležet
2. Veškerou zeleninu nakrájíme nadrobno, rovněž vypeckovaná avokáda, bylinky nasekáme, všechny suroviny spolu promícháme
3. Do směsi zamícháme odleželé kostičky krevet, pokrm opepříme, osolíme a nakonec pokapeme olivovým olejem, nandáme na fritované tortilly
4. Podáváme jako studený předkrm spolu s měsíčky limetek.
Recept na fritované malé tortilly najdete zde: Tostadas.