REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Toskánská tomatová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka z česneku, instantní rajské polévky a dalších ingrediencí.


Ingredience:
2 lžičkybalzamikového octa
1 lžíceolivového oleje
2 hrstinasekaných oreganových lístků + na ozdobu
250 mlmléka
250 gsterilizovaných celých paprik
1 kssáčku instantní rajské polévky
2 ksstroužků česneku
50 gbalkánského sýra
mletý pepř
voda
sůl

Postup:

1. V hrnci na rozehřátém oleji osmahneme oloupané na plátky nakrájené stroužky česneku i nasekané papriky
2. Instantní polévku rozmícháme v mléce a podle návodu na obale polévky dolijeme vodou, nalijeme do hrnce s česnekem a paprikami, přiklopíme, přivedeme k varu a vaříme 7-10 minut
3. Pak vmícháme na jemno nasekané oregano, balzamikový ocet, osolíme, opepříme a ještě chvíli povaříme
4. Rozdělíme na jednotlivé porce, ozdobíme rozdrobeným balkánským sýrem a oreganem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy