REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tortellini se čtyřmi druhy sýrů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tortellini uvařené doměkka, smíchané s mozzarellou, ementálem, nivou, parmazánem, pažitkou a prolisovaným česnekem.


Ingredience:
100 gmozzarelly nebo měkkého tvarohu
100 gparmazánu nebo čedaru
100 gementálu
100 gnivy
25 gmásla
2 ksstroužky česneku
tortellini
hrst petrželové natě
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Mozzarellu a ementál nakrájíme na malé kousky (použijeme-li tvaroh, rozdrobíme ho), nivu a parmazán nastrouháme
2. Tortellini uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, pak je scedíme
3. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo, vhodíme tortellini, všechny druhy sýrů, jemně nasekanou petrželku a prolisovaný česnek, dle chuti osolíme, dochutíme pepřem
4. Vše důkladně promícháme a ihned servírujeme.

Poznámka:

Recept na domácí tortellini najdete zde: Domácí italské tortellini.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy