REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Topinky po cikánsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené plátky bílé veky potřené silnější vrstvou sýrové pomazánky.


Ingredience:
200 gturistického salámu nebo vysočiny
80 gmásla
2 ksobdélníčky taveného smetanového sýra
zelená petrželka
pepř
sůl
bílá veka
olej na smažení

Postup:

1. V misce utřeme máslo s taveným sýrem do pěny
2. Do pěny dále přimícháme na masovém strojku umletý salám
3. Nepatrně okořeníme pepřem, osolíme a hmotu znovu důkladně promícháme
4. Bílou veku nakrájíme na 1 cm silné plátky, rychle je opečeme na oleji dorůžova
5. Opečené topinky potřeme silnější vrstvou sýrové pomazánky, zdobíme je nasekanou zelenou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy