REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstovinový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařená vřetánka promíchaná s měkkým salámem, vejci, majonézou …


Ingredience:
1/3 sáčkutěstovin, nejlépe vřetének
2 sáčkymajonézy
200 gměkkého salámu
100 gsýra cihly
1 lžičkacukru
3 ksnatvrdo uvařená vejce
2 ksrajčat
1 ksčervené masité papriky
1 kscibule
1/2 ksokurky hadovky
worcesterská omáčka
hořčice
ocet
pepř
sůl

Postup:

1. Salám a cihlu nastrouháme nahrubo, smícháme s uvařenými těstovinami
2. Přidáme nakrájenou cibuli, papriku, okurku, rajčata bez semen a vejce
3. Osolíme, opepříme, zakápneme octem a worcesterem
4. Nakonec vmícháme majonézu a 1 lžíci hořčice
5. Salát podáváme dobře vychlazený.

Poznámka:

Autor: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy