REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Teplý toast s pancettou a míchanými vejci s parmezánen

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplý toust je skvělý jako součást snídaňového menu. Ovšem nic nám nebrání si ho připravit i večer, jako teplou večeři …


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
200 gpancetty
50 gparmezánu
4 ksvejce
lahůdková cibulka
olivový olej
pepř
sůl
kyselé okurky na ozdobu

Postup:
  1. Na pánvi si opečeme na sucho plátky pancetty, přilijeme trochu olivového oleje a usmažíme vláčná vejce, do nichž nastrouháme parmezán
  2. Mezitím si na sucho opečeme toasty, které potřeme česnekem, zakápneme olejem a vrstvíme vejce, pancettu
  3. Zdobíme malými okurkami a lahůdkovou cibulkou.
Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor fotografie i textu: Tomáš Mika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy