REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí kotlety v papilotách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kotlety z telecího masa zapečené se šunkou a žampióny v pergamenovém papíru nebo alobalu.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 kstelecí kotlety
4 ksplátky šunky
2 ksmalé cibulky
4 ksčtverce pergamenového papíru (alobalu)
100 gžampiónů (hříbků)
2 lžícemásla
1 lžíceoleje
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Telecí kotlety po obvodu a u kosti mělce nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na rozehřátém másle a oleji
2. Vyndáme je, na tuku podusíme nadrobno nakrájené žampióny a cibuli
3. Částí tuku vymastíme pergamenový papír (alobal), na každý položíme plátek šunky, na něj osolené, opepřené kotlety se žampióny a cibulí, pergamenový papír (alobal) dobře uzavřeme a pečeme 10-15 minut v mírně vyhřáté troubě
4. Kotlety podáváme přímo v papilotách (alobalu).

Doporučení:

– Příloha: Bramborové hranolky a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy