REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí játra po benátsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Orestovaná játra, podlitá červeným vínem.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
600 gtelecích jater
400 gcibule
4 lžícečerveného vína
olej
sůl

Postup:

1. Telecí játra odblaníme, nakrájíme na plátky a jemně je naklepeme
2. Cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme dozlatova na rozehřátém oleji
3. Játra opečeme po každé straně 1 minutu, přidáme cibuli, podlijeme vínem, opět podusíme 1 minutu, osolíme a hned podáváme.

Doporučení:

– Příloha: Bramborové hranolky a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy