REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sušené fazolky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mladé očištěné fazolkové lusky krátce povařené ve vodě a potom sušené při nízké teplotě, dokud nejsou křehké.


Ingredience:
mladé fazolové lusky
voda na vaření

Postup:

1. Mladé fazolky zbavíme stopek a špiček
2. Odstraníme i boční vlákna a fazolky opláchneme
3. Pak je povaříme 15 minut ve vodě
4. Po odkapání je při 50 °C sušíme v troubě nebo uložíme do sušičky
5. Pak teplotu mírně zvýšíme a nakonec opět dosušujeme při nižší teplotě.

Doporučení:

Hotové fazolky mají být křehké.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy