REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sušené borůvky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Borůvky sušené na slunci nebo v troubě či domácí sušičce.


Ingredience:
borůvky
trouba nebo sušička
potravinářský papír při sušení venku nebo v troubě

Postup:

1. Borůvky přebereme
2. Sušíme na slunci, případně v troubě nebo sušičce při teplotě 70 °C.

Doporučení:

Sušené borůvky používáme ke stejným účelům jako borůvky čerstvé, jen je před použitím na chvíli namočíme ve vodě.

Poznámka:

Více o sušení ovoce najdete v naší škole vaření v článku: Sušíme zeleninu, ovoce a houby.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy