REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená křenová omáčka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá omáčka ze žervé (mladého tvarohového sýra), kondenzovaného mléka, čerstvě nastrouhaného křenu, worcesterské omáčky a koření.


Ingredience:
125 gžervé
5-6 lžickondenzovaného mléka
2 lžícečerstvě nastrouhaného křenu
1 lžičkaworcesterské omáčky
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Smícháme žervé s kondenzovaným mlékem
2. Přidáme sůl, mletý pepř, worcesterskou omáčku a čerstvě nastrouhaný křen
3. Důkladně vše promícháme a dáme na chvíli uležet do lednice.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy