REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťavnaté vepřové špízy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Grilované špízy připravené z kostek bůčku, paprik a cibule.


Ingredience:
400 glibovějšího vepřového bůčku
3 kscibule
2 ksčervených paprik
2 kszelených paprik
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Z očištěného bůčku odstraníme tuk a nakrájíme na stejně velké kostky
2. Očištěné papriky opláchneme a nakrájíme na podobně velké kousky jako maso
3. Oloupané cibule podélně překrojíme na čtvrtiny a rozebereme na lístky
4. Na namočené špejle střídavě napichujeme maso, cibuli a papriku
5. Pak ze všech stran důkladně osolíme i opepříme a grilujeme ze všech stran asi 13 minut, aby bylo maso propečené, ale šťavnaté.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy